Ranua Zoo, Bear - Kipsimagneetti


Ranua Zoo, Bear - Kipsimagneetti

5,60 / yksikköä

Ranua Zoo, Bear - Kipsimagneetti

Suomen karhut elävät pääasiassa havumetsissä. Hämäräaktiivisen karhun voi tavata myös päiväsaikaan ruuanhaussa. Karhut elävät yleensä yksin. Naaras ja uros ovat yhdessä kiima-aikaan kesällä ja emo elää varttuvien pentujensa kanssa yhdessä yleensä seuraavien pentujen syntymään saakka.

Pohjoisten alueiden karhut nukkuvat talviunta. Ne tankkaavat syksyllä lähinnä marjoja syömällä itselleen nahan alle vararavintoa, rasvaa, jota voi olla n. 30-35% karhun painosta. Talviunen aikana karhut eivät syö, juo, eivätkä virtsaa.

Karhu on lähinnä kasvissyöjä. Marjojen ja pehmeiden kasvinosien lisäksi karhuille kelpaa kyllä lihakin, varsinkin keväisin, kun kasvisravintoa ei ole saatavilla. Ruokavalioon kuuluvat myös hyönteiset ja niiden toukat, hunajaa unohtamatta. Myös haaskat kelpaavat karhuille

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Magneetit